top of page
Psihoterapie individuală

În psihoterapia AT (prin Analiză Tranzacțională) călătorim împreună între prezent și trecutul tău pentru a descoperi și lucra la scenariul tău de viață. Ne uităm la tiparele de simțire, gândire și comportament care îți creează dificultăți în prezent și lucrezi la a le transforma sau schimba astfel încât să îți construiești modul de a fi în lume pe care ți-l dorești. 

Cum poți ști dacă ai putea avea nevoie de terapie? Poate cel mai simplu spus e că ai nevoie de terapie atunci când ceva îți îngreunează traiul de zi cu zi la un nivel profund; atunci când simți că „târâi” după tine o problemă care tot apare în una sau mai multe arii ale vieții tale, cauzându-ți suferință. Iată și câteva indicii mai concrete: 

  • ai dificultăți în relații - de exemplu nu reușești să rămâi într-o relație de cuplu deși îți dorești una sau ai adunat deja o serie de relații desfășurate dureros.

  • ai trecut, recent sau nu, printr-o experiență dureroasă, dificilă, care te-a marcat profund și simți că ai rămas blocat(ă) acolo.

  • ai o stare generală de „ne-bine”, poate simți că pierzi controlul sau nu mai știi cine ești. 

  • te confrunți cu depresie sau anxietate.

Scrie-mi sau sună-mă să-mi povestești despre problema ta și-apoi ne pornim la drum!

bottom of page