top of page

Povestea mea

Sunt Laura și am început procesul de formare în psihoterapie Analiză Tranzacțională în 2016, la câțiva ani distanță de momentul în care am terminat facultatea de Psihologie la Universitatea din București. Am decis să nu mă grabesc pentru a trece eu însămi printr-un proces de terapie îndelungat și pentru a explora și alte metode prin care pot contribui la dezvoltarea oamenilor. Astfel, am lucrat în training și design de programe de învățare, rămânând constant aproape de zona dezvoltării personale. 

Am ales Analiza Tranzacțională în primul rând din...„dragoste la prima vedere”. A fost prima școală de terapie cu care am luat contact și am rezonat din prima cu conceptele și abordarea sa. De-a lungul anilor m-am tot întors în diferite moduri la conceptele din AT. În al doilea rând, am ales-o pentru că este o abordare terapeutică flexibilă, putând fi atât de structurată pe cât simt nevoia clientul și terapeutul, cu concepte și modele pe care tu însuți le poți „lua acasă” din ședințele noastre și aplica.

După 500+ ore de formare și 170+ ore de dezvoltare personală, am adunat și peste 2000 de ore de practică a psihoterapiei AT sub supervizare. Nu-ți promit soluții „magice” sau vreun quick fix. Îți promit, în schimb, că voi sta în fața ta cu deschidere, curiozitate, înțelegere și empatie.

Și abia aștept să te cunosc!

psihoterapeut bucuresti
psihoterapie
Despre mine
bottom of page