top of page
1plus1
psihoterapie

Cât fac 1 + 1? ​

Aritmetica ne învață că 2. E un răspuns simplu în sine, un „simplu” pe care clădim apoi cunoștințe și abilități complexe. Dar dacă ieșim din aritmetică ce se petrece?

Cât fac 1 plus 1 atunci când 1 = un om?

Uneori dă tot cu plus, poate mai mult de 2. Uneori dă tot 1. Alteori dă cu minus sau cu toate virgulele din lume. Când 1 = un om, rezultatul e imprevizibil și complex. Din această complexitate s-a născut ideea lui 1plus1: un loc unde să găsești alături de alții rezultatul care să te împlinească pe tine.

 

1plus1 va fi spațiul tău de explorare și lucru la calitatea relațiilor interumane din viața ta - fie că e vorba de relația de cuplu, relații cu prieteni, membri ai familiei sau colegi de muncă, sau lipsa acestor relații. Alături de ceilalți din 1plus1 vei înțelege profunzimile felului în care relaționezi tu și vei crea noi moduri de relaționare cu ceilalți din lumea ta.

Cum facem asta?

Pentru că ne dorim un proces psihoterapeutic accesibil și de profunzime, începând cu luna mai 2024 te invit alături de Oana  la grupul 1plus1 bilunar.

Grupul se va centra în jurul contruirii și exersării unor relații sănătoase și va avea între 6 și 9 participanți. Pentru că prețuim siguranța și intimitatea, va fi un grup de psihoterapie închis - adică vom fi aceeași participanți și facilitatori de la început până la sfârșit.

În grupul terapeutic vei avea loc să explorezi credințele legate de relații după care ai funcționat până acum, să testezi noi moduri de interacțiune și să implementezi schimbări.

nd facem asta?

Ne vom întâlni de 6 ori pentru 3 ore, în intervalul 18:00 - 21:00 în datele:

  • Mai 17 & 31

  • Iunie 14 & 28

  • Iulie 12 & 26

Cum știu dacă 1plus1 mi se potrivește?

Dacă singurătatea e o provocare pentru tine, fie că te temi de ea, fie că e prezentă de prea mult timp in viața ta...

Dacă relațiile cele mai dragi ție, cu partenerul/ra, familia sau prieteni apropiați, devin frecvent un "ring de luptă" sau "coșul" în care descarci ce ai acumulat din alte relații...

Dacă sunt oameni sau contexte care în mod repetitiv te sperie, te enervează sau te întristează și nu știi cum să faci să fie altfel...

​...grupul 1plus1 este spațiul sigur în care poți explora ce se întâmplă și poți experimenta cu noi abordări.

Unde facem asta?

Într-un spațiu comfortabil și prietenos din zona Unirii, super aproape de metrou și stațiile de mijloace de transport în comun. 

Locația exactă va fi transmisă doar persoanelor care confirmă participarea la grup.

​​Cum contribuim noi?

Noi, Oana și Laura, venim cu experiența a peste 4500 de ore de psihoterapie lucrate cu adulți de toate vârstele și din mai multe colțuri ale lumii. Aducem și pasiunea noastră pentru Analiza Tranzacțională, formarea noastră de bază, și pentru facilitarea călătoriilor de transformare ale clienților noștri. 

Pentru noi 1 + 1 a dat de multe ori „mai multe decât 2”. Experiența noastră ne-a arătat cum asta se întâmplă cu atât mai mult în grupurile terapeutice unde participanții contribuie 1 plus 1 plus 1…la experiențe de transformare puternice și profunde, mult mai intense decât în terapia individuală. Rolul nostru va fi să facilităm această multiplicare e efectului terapiei pentru fiecare dintre voi.

 

Cum contribui tu?

Cu prezența ta în 1plus1: prezența înseamnă că te așteptăm cu toate curiozitățile, durerile, întrebările, succesele, dificultățile - adică temele tale de lucru legate de relații și relaționare. 

Cu angajamentul tău de a participa la toate cele 6 sesiuni 1plus1 deoarece locul tău la grup este doar al tău - asta însemnă să avem un grup închis :) 

Ia în considerare faptul că toate sesiunile grupului vor fi înregistrate audio de către facilitatori în scopul analizării ulterioare a sesiunilor pentru a îmbunătăți procesul terapeutic.

Cu contribuția ta financiară: o sesiune de grup costă 250RON și include orele petrecute împreună, materialele pregătite de noi, apă, ceai, cafea și ronțănelele de rigoare. 

 

Dacă ai ajuns cu cititul până aici - felicitări! - probabil te întrebi ce ai de făcut mai departe ca să intri în 1plus1?

Trimite un mail până la 28 aprilie la 1plus1.psihoterapie@gmail.com în care să ne anunți de dorința ta de participare la grup, să ne pui ce întrebări ai și/sau să ne trimiți datele de facturare. 

Confirmarea locului în grup se face odată cu confirmarea plății cel puțin a primei sesiuni. 

 

ATENȚIE! Locurile sunt limitate la 9 și se vor ocupa după regula primul venit, primul servit, în ordinea confirmării plăților.

 

ATENȚIE! ATENȚIE! Dacă nu ai mai lucrat până acum cu niciuna dintre noi individual sau în grupuri de terapie, o condiție necesară pentru participarea la grup este să ai cel puțin o sesiune individuală de terapie cu una dintre noi, la alegerea ta, până la startul grupului.

În aceste sesiuni vom explora împreună nevoile tale și vom vedea împreună dacă 1plus1 e locul potrivit unde să le adresezi.

bottom of page